Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest exclusieve woningmakelaars door geheel Nederland. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Dutch Properties

GROENEKAN

Eiklaan 5 - 3737 RL
€ 865.000 k.k.
foto 1 Eiklaan

Description

Op een perceel van bijna 950m², aan een zeer fraaie en groene rustige laan gelegen zeer sfeervolle witte vrijstaande woning “Chataignier”. De sfeervolle woning wordt omgeven door een heerlijke zonnige tuin en is gebouwd in 1954.

Omstreeks 1975 is er daarnaast een groot, in dezelfde bouwstijl als het hoofdhuis een charmant bijgebouw met verdieping gerealiseerd, welke voor meerdere doeleinden geschikt is. Daarnaast is er achterop het terrein een ruime houten berging/garage. De woning is gebouwd met vele leuke bouwelementen uit de vijftiger jaren zoals raamluiken, een balkon aan de voorzijde, mooi metselwerk en roeden verdeling in de ramen. De woning is keurig bewoond geweest doch dient wel gemoderniseerd te worden.

Indeling:
Entree, hal met toegang tot de kelder en toilet. Aan de achterzijde is er een ruime keuken met vliering en een compacte bijkeuken met wasmachine-aansluiting en c.v.-opstelling. In het midden van de woning is er een ruime eetkamer c.q. werkkamer met vaste kasten. Aan de voorzijde is er tenslotte een gezellige woonkamer met parketvloer en openslaande deuren naar de veranda.

Verdieping:
Ruime overloop met mogelijkheid van werkruimte, nette badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Daarnaast zijn er een drietal in grootte variërende slaapkamers, waarvan een is voorzien van veel bergruimte, vaste kasten en opslaande deuren naar balkon. De derde slaapkamer is thans uitsluitend toegankelijk via de andere slaapkamer en heeft daarnaast een zeer ruime berging. Vanuit de middelste kamer is via een steilere vaste trap de ruime bergzolder toegankelijk.

Bijgebouw:
Twee tuinkamers op de begane grond en een vaste trap naar de verdieping met eveneens twee ruimtes waarvan een met dakkapel.

Bijzonderheden:
Bruto vloeroppervlakte van 238m², netto gebruiksoppervlakte van 151m², inhoud 571m³, perceel 948m².
Zeer charmante woning met een stijlvol en multifunctioneel bijgebouw op een prachtig plekje in Bos Voordaan.

features

Transfer of ownership
price
€ 865.000 k.k
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Reference
Construction
Kind of house
Villa
Building type
vrijstaande woning
Construction period
1954
Specific
N/A
Roof Type
zadeldak
Surface Areas And Volume
Living area
151 m2
Other indoor space
14 m2
Exterior space attached to the building
12 m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
571 m3
Plot size
948 m2
Contactpersoon

Bart ter Haar profile image

Bart ter Haar
Real estate agent

+31 (0) 20 573 6000
info@mthmakelaars.nl

MTH Makelaars B.V.

Jacob Obrechtstraat 39
1071 KG Amsterdam


+31 (0) 20 573 6000


info@mthmakelaars.nl

Download brochure
Download
For any further questions please contact us